Marmelada de caise

Se spala caisele, se curata de samburi si se pun impreuna cu zaharul la fiert. Se amesteca continuu pana ce se leaga marmelada. Se pune apoi calda in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg caise
  • 500 gr zahar

Mod de preparare

Se spala caisele, se curata de samburi si se pun impreuna cu zaharul la fiert. Se amesteca continuu pana ce se leaga marmelada. Se pune apoi calda in borcane si se introduc in cuptorul fierbinte. Dupa ce s-au racit, se acopera borcanele de marmelada cu celofan sau capac.


Se serveste marmelada dupa ce s-a racit.

Alte retete:

Dulceata de gutui Gem de gutui Ciocolata de casa

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...