Marmelada de caise

Se spala caisele, se curata de samburi si se pun impreuna cu zaharul la fiert. Se amesteca continuu pana ce se leaga marmelada. Se pune apoi calda in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg caise
  • 500 gr zahar

Mod de preparare

Se spala caisele, se curata de samburi si se pun impreuna cu zaharul la fiert. Se amesteca continuu pana ce se leaga marmelada. Se pune apoi calda in borcane si se introduc in cuptorul fierbinte. Dupa ce s-au racit, se acopera borcanele de marmelada cu celofan sau capac.


Se serveste marmelada dupa ce s-a racit.

Alte retete:

Dulceata de gutui Gem de gutui Ciocolata de casa

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...