Se curata de coaja si seminte perele dupa care se taie bucati. Perele se pun la fiert in cateva linguri de apa, se adauga peste ele zaharul si se las
Se curata de coaja si seminte perele dupa care se taie bucati. Perele se pun la fiert in cateva linguri de apa, se adauga peste ele zaharul si se lasa pe foc mare, amestecand continuu, pana se ingroasa compozitia. Se pune marmelada fierbinte in borcane si se lasa la racit.
Se pastreaza in loc racoros, pana la servire.
Alte retete:
Dulceata de gutui Ciocolata de casa Tiramisu
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti