Marmelada simpla de caise

Pentru marmelada de caise se spala caisele, se scurg si se curata de pielite si de samburi. Se pun intr-un castron impreuna cu zaharul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • La 1 kg caise
  • 600 g zahar.

Mod de preparare

Pentru marmelada de caise se spala caisele, se scurg si se curata de pielite si de samburi. Se pun intr-un castron impreuna cu zaharul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn pana ce se topeste zaharul. Se toarna in tingirea de dulceata sau intr-o cratita smaltuita si se continua apoi ca la marmelada de capsuni.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...