Gutuile bine coapte si nepatate se sterg de puf cu o cirpa si se taie bucati potrivite cu coaja cu tot; se adauga merele sau coaja de mere in cantitat
Gutuile bine coapte si nepatate se sterg de puf cu o cirpa si se taie bucati potrivite cu coaja cu tot; se adauga merele sau coaja de mere in cantitate mai mare. Se fierb trei ore la foc potrivit, acoperite, cind fructele sint fierte destul, se strecoara. Daca este nevoie, se poate lasa zeama ½ de ora sa se limpezeasca si se strecoara din nou. La un litru din aceasta zeama se adauga 1 kg zahar si se lasa sa se dizolve, apoi se pune la foc iute sa se lege. Cind este legata si spumuita, se toarna in borcane.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa