Peltea de zmeura

Se stoarce bine de tot zmeura iar zeama obtinuta se pune peste zahar. Se lasa la fiert, pe foc mare pana cand se leaga. Apoi se toarna fierbinte in b

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg zahar
  • 1 kg zmeura

Mod de preparare

Se stoarce bine de tot zmeura iar zeama obtinuta se pune peste zahar. Se lasa la fiert, pe foc mare pana cand se leaga. Apoi se toarna fierbinte in borcane, care se acopera cu celofan sau capac.


Se serveste dupa cateva zile.

Alte retete:

Prajituri simple Dulceata de gutui Lapte de pasare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...