Super bun.
Capsunile se curata de codite se spala si se pun intr-o cratita mare impreuna cu zaharul vanilat si se lasa cam 2 ore (pentru a lasa sirop si a se topi zaharul). Se pun la foc mic pana ce face spuma se ia siropul si se pune in sticlute iar restul ce ramane se mai lasa pe foc 1 - 1.30 ora pana se ingroasa apoi la sfarsit adaugam lamaia stoarsa. Se pune gemul in borcane curate si sterilizate. In poze se vede cum fac eu gemul si cat fac odata (3 galeti de 15 kg fiecare). Tot atunci am facut la copii un chessecakes cu capsuni foarte bun.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa