Ardei iuti ciresica in otet

Pentru cei carora le place iute.

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei iuti ciresica(sau orice fel de ardei iuti)
  • otet
  • sare
  • piper boabe
  • zahar
  • foi de dafin
  • frunze de telina
  • frunze de visin

Mod de preparare

Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g. In fiecare borcan turnam cate 75 ml otet. Adaugam cate o lingura rasa de sare si una de zahar in fiecare borcan. Deasemeni mai adagam cate o frunza de dafin ,1-2 frunze de visin si cateva boabe de piper. Deasupra punem cate o frunza de telina. Completam cu apa si capacim. Punem borcanele intr.un vas mai inalt(putin mai inalt decat inaltimea borcanelor), pe fundul caruia am asezat prosoape de bucatarie. Adaugam apa rece atata cat sa ajunga pana la buza inferioara a borcanului. Cand apa incepe sa fiarba dam focul pe mic si fierbem circa 15 min. Tragem vasul de pe foc, acoperim cu paturi groase si lasam asa pana a doua zi cane scoatem borcanele din vas,le stergem si....gata.....in camara cu ele. Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete cu carne tocata si sos de rosii

Meniu copii Fetita mea adora pastele cu carne si sos de rosii, asa ca vi le recomand cu drag pentru orice copil mofturos.

Spaghete cu carne tocata si sos de rosii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii