Ardei iuti copti murati

Ardeii iuti se coc precum ardeii grasi sau kapia, pe tabla, cu mare grija sa nu se arda. Se curata de coaja arsa. Se aranjeaza cu coditele in sus in b

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg ardei iuti mari carnosi
  • 500 ml otet de vin
  • sare dupa gust
  • multa rabdare

Mod de preparare

Ardeii iuti se coc precum ardeii grasi sau kapia, pe tabla, cu mare grija sa nu se arda. Se curata de coaja arsa. Se aranjeaza cu coditele in sus in borcane de sticla cu capac. Otetul se amesteca cu sarea, se toarna pana la completare peste ardei. Nu necesita bain-marie sau sterilizare. Sunt gata, dar mult mai buni sunt dupa 1 luna de tinut in camara, la rece. Zeama si ardeii capata alta savoare.
Ciorbe, sarmale, fripturi, simpli cu o tuica curata.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!