Ardeii iuti, murati si copti sunt conserve delicioase si foarte utile in timpul iernii. Se coc ardeii iuti. Coaja nu se ia jos, se lasa pe ardei.
Ardeii iuti, murati si copti sunt conserve delicioase si foarte utile in timpul iernii.
Se coc ardeii iuti. Coaja nu se ia jos, se lasa pe ardei. Se pun ardeii in borcane si se face o solutie din apa si otet. Dupa ce a dat in clocot se toarna peste ardei.
Se inchide capacul si dupa ce s-a racit se pastreaza in camara.
Ardeiul iute, murat si copt este un acompaniament la mancarurile mexicane.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti