Garnitura din zarzavat

Garnitura din zarzavat se poate pregati pentru fripturi si tocane. Ingredientele necesare sunt: otet, zahar, miere, ardei.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg ceapa
  • 5 kg ardei gras
  • 10 kg gogosari
  • 5 ardei iuti
  • 1l otet
  • 1 kg zahar
  • 3 linguri miere de albina
  • un conservant
  • sare.

Mod de preparare

Garnitura din zarzavat se pregateste simplu. Spalam ardeii si ii punem la copt in aragaz, dupa care ii scoatem si ii punem in straturi intr=un borcan, Din loc in loc punem cepa taiata si curatata. Intr-un alt vas facem o compozitie din miere, otet, zahar si sare. Lichidul il repartizam egal in borcane.


Alte retete culinare recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide