Gogosari cu miere si otet

Se pun la fiert otetul, zaharul, mierea si sarea. Cand aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii. Se scot, se aseaza frumos in borcane , se adauga bo

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 kilograme de gogosari mari si frumosi care se taie apoi in jumatati sau sferturi
  • dupa preferinta. 1 litru de otet
  • 250 grame de zahar
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri de sare grunjoasa (mare)
  • bobite de mustar si foi de dafin

Mod de preparare

Se pun la fiert otetul, zaharul, mierea si sarea. Cand aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii. Se scot, se aseaza frumos in borcane , se adauga bobitele de mustar si foile de dafin si se toarna peste ei compozitia care intre timp s-a mai racit putin (aveti grija sa nu se fi racit totusi prea mult).

Se capseaza borcanele si se aseaza in camara .
Se vor potrivi de minune cu mancarurile de sezon.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii