Gogosari feliati in otet

Se spala si se feliaza gogosarii. Se pune toata cantitatea de gogosari intr-un vas mai mare. Se adauga zaharul si otetul. Se lasa 24h pana se creaza

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 kg gogosari
  • 1/4 kg zahar
  • 1 L otet
  • 2 pachete conservant
  • radacini hrean
  • frunze telina

Mod de preparare

Se spala si se feliaza gogosarii. Se pune toata cantitatea de gogosari intr-un vas mai mare.

Se adauga zaharul si otetul. Se lasa 24h pana se creaza un suc propriu ce acopera toata cantitatea de gogosari (pentru o buna omogenizare se mai amesteca odata la 5-6h). Se pune gogosarul in borcan(e). Se poate adauga hreanul si verdeata. In sucul ramas se adauga pachetele de conservant.

Se toarna sucul cu conservant peste gogosari.

Se poate consuma imediat.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca