Gogosari umpluti cu hribi

Pentru reteta de gogosarii umpluti cu hribi, mai ai nevoie de otet, apa, zahar, ulei, foi de dafin si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 1 l otet
  • 1 cana apa
  • 1
  • 5 kg hribi
  • 250 gr zahar
  • 250 ml ulei
  • 1 lingura sare
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • mustar boabe

Mod de preparare

Gogosari umpluti cu hribi se prepara asa: se fierbe otetul cu apa, zaharul, uleiul, sarea si mirodeniile. Se spala gogosarii, se curata de cotoare si se trec prin zeama fierbinte, pana isi schimba culoarea, apoi se scot pe un platou mare. Se fierb si hribii separat, apoi se trec in zeama in care au fost trecuti gogosarii. Se taie apoi pestisori si se lasa la racit, dupa care se umplu gogosarii. Se asaza in borcane, apoi se toarna zeama ramasa peste ei.


Se inchid ermetic si se depoziteaza in loc racoros.

Alte retete:

Tocanita de pui

Legume la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

Desert Tiramisu
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos