Se aleg rosii coapte, dar nu stricate. Se spala, se introduc o clipa cu ajutorul unei site in apa clocotita, se cojesc de pielite, se taie in patru si
Se aleg rosii coapte, dar nu stricate. Se spala, se introduc o clipa cu ajutorul unei site in apa clocotita, se cojesc de pielite, se taie in patru si se indeparteaza semintele. Se pun intr-un castron adaugand la 1 kg. de rosii 2 gr. de salicil, si sare dupa gust. (Se fac sarate ca pentru mancare, nu mai mult). Se amesteca usor cu mana, sau cu o lingura, si se aseaza in borcane mici, fara zeama ce-au lasat. Se leaga cu hartie pergament sau cu celofan, si se pastreaza la rece.
Incep să fiu pe lângă de tot cu denumirea rețetelor, dar chiar nu știu cum să surprind în câteva...
Desert guguluf cu fructe de padureDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri