Ciupercile se curata si se spala in citeva ape. Se pun la fiert, 15 minute, in apa clocotita cu sare si se lasa apoi la scurs. Se pune la fiert otetu
Ciupercile se curata si se spala in citeva ape. Se pun la fiert, 15 minute, in apa clocotita cu sare si se lasa apoi la scurs. Se pune la fiert otetul cu 200 ml apa la care se adauga uleiul, sarea, piperul, foile de dafin. Dupa ce se raceste, se toarna peste ciupercile aranjate in borcan. Se adauga boabele de mustar si se sigileaza borcanul timp de 2-3 zile.
Se servesc cu multa verdeata
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii