Salata de ciuperci marinate

Ciupercile se curata si se spala in citeva ape. Se pun la fiert, 15 minute, in apa clocotita cu sare si se lasa apoi la scurs. Se pune la fiert otetu

Timp pregatire
72 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. ciuperci
  • o ceasca de ulei
  • 100 ml otet
  • foi de dafin
  • boabe de mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala in citeva ape. Se pun la fiert, 15 minute, in apa clocotita cu sare si se lasa apoi la scurs. Se pune la fiert otetul cu 200 ml apa la care se adauga uleiul, sarea, piperul, foile de dafin. Dupa ce se raceste, se toarna peste ciupercile aranjate in borcan. Se adauga boabele de mustar si se sigileaza borcanul timp de 2-3 zile.
Se servesc cu multa verdeata

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa