Varza rosie tocata

Se fierbe apa care s-a amestecat cu otetul, se trage vasul de pe foc si se toarna lichidul, dupa ce s-a racorit putin, peste varza rosie tocata marun

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 verze mijlocii
  • 1 pahar de otet
  • 500 ml apa
  • piper boabe
  • 1 lingura de sare

Mod de preparare

Se fierbe apa care s-a amestecat cu otetul, se trage vasul de pe foc si se toarna lichidul, dupa ce s-a racorit putin, peste varza rosie tocata marunt. In amestec se pun boabe de piper si putin ulei. Se leaga borcanul si se pastreaza la rece.

Varza rosie se serveste langa mancarurile cu carne.

Alte retete culinare:

Zacusca cu vinete

Zacusca de ciuperci

Zacusca cu fasole

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa