Salata de toamna

Toata savoarea legumelor am adunat-o intr-un borcan.O salata delicioasa pe gustul familiei mele pe care o fac cu drag in fiecare an.

Portii
6
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg gogonele
  • 2 kg castraveti
  • 2 kg ardei kapia rosu
  • 2 kg de ceapa
  • 1 mana de sare de muraturi
  • 0.700 ml otet de 9 grade
  • 0.700 ml apa
  • hrean
  • cimbru

Mod de preparare

Dupa ce am spalat legumele bine si am curatat ceapa taiem legumele feliute subtiri, le punem intr-un lighean, presaram o mana de sare mare si le lasam pana a doua zi. In ziua urmatoare stoarcem legumele de apa pe care a lasat-o peste noapte si le asezam in borcane. La fundul fiecarui borcan am pus betisoare de hrean si cimbru. Presam usor cu mana compozitia ca sa se aseze in borcane.

Otetul si apa le amestecam ,mai punem sare dupa gust si turnam peste compozitia din borcane si capsam bine. Lasam la loc racoros borcanele.

Putem adauga si miere de albine pentru o savoare deosebita.

Ramurele de telina verde la aroma.

La ingrediente putem pune si varza,morcovi,ardei grasi,telina.

Pofta buna.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu perisoare

Baietelul meu adora ciorba de perisoare si de aceea o prepar destul de des. Va voi arata cum o prepar si ce-a iesit ;)

Ciorba cu perisoare
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii