Am spalat ardeii, conopida si gogonelele.
Am scos cotorul ardeilor, cu grija sa nu se rupa.
Conopida am desfacut-o în buchete mici pe care sa le pot pune în ardei.
Am umplut ardeii cu conopida.
Morcovii i-am curatat si i-am taiat rondele.
Gogonelele le-am taiat în sferturi.
Pe fundul borcanelor am asezat marar si cimbru, apoi am asezat ardeii, gogonelele,alternând printre ele si rondelele de morcovi si hreanul.
La urma am pus boabele de mustar si de piper si foile de dafin.
Pentru zeama am fiert toate ingredientele si apoi am turnat-o fierbinte în borcane.
Inainte de a face acest lucru, am pus borcanul într-o cratita metalica, astfel borcanul nu va crapa.
Se poate pune si un cutit cu lama metalica sub borcan.
Am închis borcanele si apoi le-am acoperit cu o patura pâna a doua zi.
In functie de cantitatea de ingrediente folosita, s-ar putea sa aveti nevoie de mai multa sau mai putina zeama.
Poftă bună !!!!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii