Am spalat ardeii, conopida si gogonelele.
Am scos cotorul ardeilor, cu grija sa nu se rupa.
Conopida am desfacut-o în buchete mici pe care sa le pot pune în ardei.
Am umplut ardeii cu conopida.
Morcovii i-am curatat si i-am taiat rondele.
Gogonelele le-am taiat în sferturi.
Pe fundul borcanelor am asezat marar si cimbru, apoi am asezat ardeii, gogonelele,alternând printre ele si rondelele de morcovi si hreanul.
La urma am pus boabele de mustar si de piper si foile de dafin.
Pentru zeama am fiert toate ingredientele si apoi am turnat-o fierbinte în borcane.
Inainte de a face acest lucru, am pus borcanul într-o cratita metalica, astfel borcanul nu va crapa.
Se poate pune si un cutit cu lama metalica sub borcan.
Am închis borcanele si apoi le-am acoperit cu o patura pâna a doua zi.
In functie de cantitatea de ingrediente folosita, s-ar putea sa aveti nevoie de mai multa sau mai putina zeama.
Poftă bună !!!!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii