Punem marar pe fundul unui borcan, apoi punem castravetii carora li s-au taiat capetele si au fost taiati longitudinal. Turnam apa calda si sarata, pu
Punem marar pe fundul unui borcan, apoi punem castravetii carora li s-au taiat capetele si au fost taiati longitudinal. Turnam apa calda si sarata, punem usturoiul, apoi acoperim cu painea prajita. Punem o farfurioara peste gura borcanului si muram timp de 3-4 zile. Cand e gata, strecuram zeama si punem castravetii la frigider.
Alte retete muraturi recomandate
Varza rosie murata
Varza la murat
Zacusca de fasole
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa