Castraveti murati

Castraveti murati, deliciosi!

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2,5 kg Castraveti
  • flori proaspete de marar
  • 1,5 l apa rece
  • 2 linguri cu sare grunjoasa
  • (un borcan de sticla de 3l)

Mod de preparare

Se spala castravetii si se asaza in borcan, uniform. Se adauga florile de marar, se presara sarea si se toarna apa. Se inchide cu un capac si se pastreaza peste noapte intr-un loc racoros. Zeama se vantura de cateva ori, cand incepe sa devina tulbure. Se servesc cu pofta, alaturi de tocanite, omleta, cartofi copti ori asa cum va plac!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!