Ciuperci cu salvie si rozmarin

1. Se curata si se spala bine ciupercile. 2. Se fierb 10 minute in apa sarata si apoi se lasa la scurs. 3. Separat se fierbe alta apa cu cate 100 ml

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg de ciuperci de padure (galbiori
  • bureti
  • hribi
  • ghebi)
  • 2 linguri seminte de mustar
  • 1 leg. frunze de praz
  • 1 leg. crengute de rozmarin
  • 1 lingura piper boabe
  • 3 frunze de dafin
  • 4-5 catei de usturoi
  • fire de cimbru
  • sare
  • otet de 9 grade

Mod de preparare

1. Se curata si se spala bine ciupercile.

2. Se fierb 10 minute in apa sarata si apoi se lasa la scurs.

3. Separat se fierbe alta apa cu cate 100 ml otet, piper boabe, seminte de mustar si 1 lingura cu varf de sare la 1 litru.

4. Se pun ciupercile in borcane, se adauga frunze de praz, dafin, usturoi, rozmarin si cimbru.

5. Se toarna otetul fierbinte peste ingredientele din borcane.

6. Se scutura usor borcanele iar apoi se leaga sau se inchid cu capacele.

7. Se sterilizeaza borcanele prin fierbere sau la cuptor.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa