Gogosari murati

Gogosarii taiati se amesteca cu zaharul, otetul si sarea si se lasa 12 ore intr-un vas mare(se amesteca din cind in cind). Inainte cu 1/2 ora de a se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 kg. gogosari
  • taiati in patru
  • 1 kg. zahar
  • 1 l otet
  • 9 linguri de sare fara iod
  • frunze de dafin
  • boabe de piper
  • usturoi(optional)
  • hrean
  • conservant

Mod de preparare

Gogosarii taiati se amesteca cu zaharul, otetul si sarea si se lasa 12 ore intr-un vas mare(se amesteca din cind in cind). Inainte cu 1/2 ora de a se aseza in borcane se adauga conservantul.

Se asaza in borcane si se adauga frunze de dafin, boabe de piper, catei de usturoi, hrean. Se adauga deasupra zeama lasata de gogosari.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

Desert Tiramisu
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos