Gogosari murati

Pentru gogosarii murati aveti nevoie de 10 kg gogosari, 1 kg zahar, 1 l de ulei, 1 l de otet, piper.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 kg gogosari
  • 1 kg zahar
  • 1 l de ulei
  • 1 l de otet
  • 6 linguri de sare
  • piper
  • foi de dafin
  • boabe de mustar
  • frunze de telina
  • 4 radacini de hrean

Mod de preparare

Pentru gogosarii murati, se fierb mirodeniile cu zaharul, uleiul si otetul, apoi oparim gogosarii, pe rand. Dupa ce s-au racit, ii punem in borcane cu frunze de telina printre ei si fasii de hrean, apoi turnam baitul pe deasupra si adaugam cinci aspirine pisate. Daca punem in borcane mici, punem in fiecare borcan cate o aspirina.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...