Pentru gogosarii murati felii, 4-5 kg de gogosari se spala, se curata si se taie felii late de un centimetru.
Pentru gogosarii murati felii, 4-5 kg de gogosari se spala, se curata si se taie felii late de un centimetru. Se pun intr-un lighean, se toarna peste ele 450-500 ml de ulei si se amesteca. Separat, se pun la fiert 500 ml de otet, 1 l de apa, 2 linguri de miere, 4-5 linguri de zahar (250 g), 20 boabe de piper, 2-3 foi de dafin, 1-2 linguri de sare, cuisoare si enibahar. Se fierbe totul, apoi se oparesc gogosarii, se acopera si se amesteca din cand in cand, dupa care se lasa sa se raceasca. Se pun in borcane cu ulei deasupra si se leaga cu celofan.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii