Pentru gogosarii umpluti cu ciuperci, ciupercile, fierte cu apa, sare si zeama de la o lamaie, le scurgem si le tocam, apoi le amestecam cu telina.
Pentru gogosarii umpluti cu ciuperci ,ciupercile, fierte cu apa, sare si zeama de la o lamaie, le scurgem si le tocam, apoi le amestecam cu telina, ceapa tocate fin, morcovul si hreanul ras. Punem putin bait si umplem gogosarii, apoi adaugam usturoiul pisat si baitul. Legam borcanele si le fierbem la Bain-Marie timp de 30 de minute.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii