Masline cu patrunjel

Se aleg masline mari, frumoase, se cresteaza fiecare in lung si se fierb in citeva clocote, schimband apa o data sau de doua ori ca sa se desareze. S

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g masline
  • frunza de patrunjel verde
  • 1 frunza de dafin
  • 3 felii de lamaie
  • pahar de otet

Mod de preparare

Se aleg masline mari, frumoase, se cresteaza fiecare in lung si se fierb in citeva clocote, schimband apa o data sau de doua ori ca sa se desareze.

Se scurg si se pun intr-un borcan asezind printre ele o frunza de patrunjel verde,
Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...