Masline cu patrunjel

Se aleg masline mari, frumoase, se cresteaza fiecare in lung si se fierb in citeva clocote, schimband apa o data sau de doua ori ca sa se desareze. S

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g masline
  • frunza de patrunjel verde
  • 1 frunza de dafin
  • 3 felii de lamaie
  • pahar de otet

Mod de preparare

Se aleg masline mari, frumoase, se cresteaza fiecare in lung si se fierb in citeva clocote, schimband apa o data sau de doua ori ca sa se desareze.

Se scurg si se pun intr-un borcan asezind printre ele o frunza de patrunjel verde,
Pofta buna!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa