Pentru un borcan de 3 litri se aseaza rosiile cu morcovul, ceapa rondele si frunze de telina in borcan. Se adauga 3 lg sare, 3 lg zahar, 3 lg otet.
Pentru un borcan de 3 litri se aseaza rosiile cu morcovul, ceapa rondele si frunze de telina in borcan.
Se adauga 3 lg sare, 3 lg zahar, 3 lg otet.
Se acopera cu apa si se fierbe la bain-marin pana se crapa pielita unei rosii , doua.
Se capseaza si se ridica cu fundul in sus si se acopera cu ceva gros sa se raceasca foarte incet.
Pofta buna,
Reteta Rosii marinate a fost propusa de nadiapm pe forum culinar.ro
Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...
Cheesecake cu jeleu de piersiciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj