Pentru un borcan de 3 litri se aseaza rosiile cu morcovul, ceapa rondele si frunze de telina in borcan. Se adauga 3 lg sare, 3 lg zahar, 3 lg otet.
Pentru un borcan de 3 litri se aseaza rosiile cu morcovul, ceapa rondele si frunze de telina in borcan.
Se adauga 3 lg sare, 3 lg zahar, 3 lg otet.
Se acopera cu apa si se fierbe la bain-marin pana se crapa pielita unei rosii , doua.
Se capseaza si se ridica cu fundul in sus si se acopera cu ceva gros sa se raceasca foarte incet.
Pofta buna,
Reteta Rosii marinate a fost propusa de nadiapm pe forum culinar.ro
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii