Salata asortata

Legumele se spala, se feliaza, se condimenteaza si se lasa de pe o zi pe alta, se adauga hrean si cimbru. a doua zi se pun in borcan.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg ardei
  • 2 kg gogonele
  • 2
  • 5 kg ardei
  • 500 g ceapa alba
  • 200 g sare
  • 5 l otet
  • 10 foi de dafin
  • piper macinat

Mod de preparare

Legumele se spala, se feliaza, se condimenteaza si se lasa de pe o zi pe alta, se adauga hrean si cimbru.

a doua zi se pun in borcan.


Se serveste ca muratura la felurile principale cu carne.

Alte retete recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!