Salata de sfecla si ciuperci

Salata de sfecla si ciuperci este foarte buna. Se face un bait din 300 ml de otet, 500 ml de ulei, 1 l de apa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg bureti fierti
  • 2 kg sfecla rosie fiarta si tocata fidelute
  • 1 kg morcov fiert taiat rondele
  • 1 kg ceapa taiata pestisori
  • 1 kg gogosari taiati Julien

Mod de preparare

Pentru salata de sfecla si ciuperci se face un bait din 300 ml de otet, 500 ml de ulei, 1 l de apa, 500 g zahar, 2 linguri de sare, dupa care se pun mirodenii – foi de dafin, enibahar, boabe de mustar si  piper. Se fierbe baitul timp de 5 minute, apoi adaugam ceapa, gogosari, dam un clocot, dupa care adaugam buretii, sfecla si morcovul. Lasam la clocotit, timp de 10 minute, apoi fierbinte se pune la borcane, iar la sfarsit legam si sterilizam timp de jumatate de ora.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...