Salata de toamna cu legume se pregateste usor. Pentru aceasta ceapa se taie solzi si se inmoaie intr-o cana de ulei.
Pentru salata de toamna cu legume,ceapa se taie solzi si se inmoaie intr-o cana de ulei. Morcovul se fierbe pe jumatate, dupa care se pun la fiert o cana de otet, 2 cani de apa, 3 linguri de sare, 2 linguri de zahar si condimente. Dupa ce clocoteste, se adauga zarzavatul tocat fidelute, apoi se fierbe timp de 20 de minute, se pune la borcane si se sterilizeaza timp de 20 minute la cuptor.
Salata de toamna cu legume este o muratura foarte buna ce poate fi servita cu diverse mancaruri.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii