Varza se taie pe jilau si se scoate mijlocul. Pentru 1 kg de varza se adauga 20-30 g de sare si se amesteca. Varza sarata se aseaza lejer intr-un bol
Varza se taie pe jilau si se scoate mijlocul. Pentru 1 kg de varza se adauga 20-30 g de sare si se amesteca. Varza sarata se aseaza lejer intr-un bol de sticla sau ceramica, se toarna peste ea apa calduta cat sa acopere si se mai acopera cu doua frunze de varza. Peste asta se pun doua felii de paine pe care se sfarma drojdie. Intre paini se poate pune si marar. Apa calduta se completeaza. Bolul acoperit se tine 6-8 zile la soare.
Alte retete muraturi recomandate
Varza rosie murata
Zacusca fasole
Zacusca de ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii