Zacusca de ardei kapia

Pentru zacusca de ardei kapia totul se fierbe timp de 25 de minute, apoi se toarna fierbinte in borcane si se pun la cuptor.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg ardei kapia
  • copti si macinati
  • 500 ml de ulei
  • 3 linguri de miere
  • 400 g mustar
  • sare
  • piper si
  • foi de dafin.

Mod de preparare

Pentru zacusca de ardei kapia, totul se fierbe timp de 25 de minute, apoi se toarna fierbinte in borcane si se pun la cuptor, pentru a face coaja (sterilizarea). Se inchid borcanele, se invelesc in paturi si se tin pana se racesc (a doua zi).


Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Supa cu paste fainoase (inele)

Supa cu paste fainoase (inele)
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea