Zacusca de bureti este un preparat gustos. Buretii se fierb timp de 3 ore, cu 2 linguri de sare.
Zacusca de bureti este foarte buna. Buretii se fierb timp de 3 ore, cu 2 linguri de sare, adaugand mereu apa calda, sa nu se prinda, apoi se lasa sa se raceasca, se dau prin masina de carne, gogosarii se coc si se dau prin masina. Ceapa se inmoaie cu putin ulei, apoi se da prin masina, se amesteca toate si se fierbe compozitia timp de 1,5 - 2 ore, mestecand mereu. La sfarsit, se toarna in borcane, se leaga cu celofan si se sterilizeaza timp de 30 de minute.
Când mai ai câteva lăzi de mere în casă și vremea se încălzește simțitor, trebuie neapărat să...
Desert trandafirasi in foietajOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj