Fasolea se pune de seara in apa. A doua zi se pune la fiert cu sare,pana se inmoaie boabele. Restul legumelor, cu exceptia rosiilor, le-am tocat potri
Fasolea se pune de seara in apa. A doua zi se pune la fiert cu sare,pana se inmoaie boabele. Restul legumelor, cu exceptia rosiilor, le-am tocat potrivit, apoi le-am bagat la robot. Rosiile se oparesc,se decojesc si se baga si ele la maruntit.Cand fasolea a fiert, se scurge bine apa, apoi se paseaza cu blenderul. In uleiul incins se pune ceapa, se caleste, apoi se adauga morcovul se caleste si el pana se inmoaie, apoi se adauga ardeiul, fasolea si rosiile.Se amesteca continuu pana se ridica uleiul la suprafata. Borcanele se spala,se sterilizeaza in cuptor si se toarna zacusca fierbinte si se dau la cuptor 30 de min pana se formeaza deasupra o pozghita.Se incalzesc cateva linguri de ulei si se pune cate o lingura deasupra fiecarui borcan. Se pune celofan si se infileteaza capacul. Se pastreaza in camara.
Zacusca de fasole boabe se mananca cu paine proaspata de casa.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti