Zacusca de fasole cu ardei kapia

Zacusca de fasole cu ardei kapia este foarte buna. Va trebuie 5 kg gogosari copti, 5 kg ardei kapia copti, 2 kg ceapa.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari copti
  • 5 kg ardei kapia copti
  • 2 kg ceapa taiata pestisori si calita
  • intrun litru de ulei
  • 1 kg fasole boboloane fierte
  • 1
  • 5 kg suc de rosii si
  • 1
  • 8 l de ulei.

Mod de preparare

Pentru zacusca de fasole cu ardei kapia, ardeii, gogosarii si ceapa se dau prin masina, apoi se pun la fiert cu uleiul si sucul de rosii, sarea, piperul si foile de dafin. Cand este aproape fiarta, se adauga fasolea si se mai da cateva clocote. Se pune in borcane, se leaga si se sterilizeaza la Bain-Marie sau la cuptor, timp de o ora.


Zacusca de fasole cu ardei kapia se serveste pe paine.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de sfecla rosie

Desi am fost un pic cam sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!

Supa crema de sfecla rosie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca