Zacusca de fasole cu ardei kapia

Zacusca de fasole cu ardei kapia este foarte buna. Va trebuie 5 kg gogosari copti, 5 kg ardei kapia copti, 2 kg ceapa.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari copti
  • 5 kg ardei kapia copti
  • 2 kg ceapa taiata pestisori si calita
  • intrun litru de ulei
  • 1 kg fasole boboloane fierte
  • 1
  • 5 kg suc de rosii si
  • 1
  • 8 l de ulei.

Mod de preparare

Pentru zacusca de fasole cu ardei kapia, ardeii, gogosarii si ceapa se dau prin masina, apoi se pun la fiert cu uleiul si sucul de rosii, sarea, piperul si foile de dafin. Cand este aproape fiarta, se adauga fasolea si se mai da cateva clocote. Se pune in borcane, se leaga si se sterilizeaza la Bain-Marie sau la cuptor, timp de o ora.


Zacusca de fasole cu ardei kapia se serveste pe paine.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide