Zacusca de gogosari cu fasole boboloane se pune fierbinte in borcane, le legam bine, apoi le fierbem la Bain-Marie timp de 40 de minute.
Pentru zacusca de gogosari cu fasole boboloane , punem uleiul in cratita, peste care punem gogosarii tocati. Lasam sa se caleasca timp de douazeci de minute, apoi adaugam ceapa tocata si morcovul. Lasam sa dea cateva clocote, apoi adaugam sucul de rosii, sarea, piperul si foile de dafin. Cand sunt fierte, adaugam fasolea si lasam sa fiarba pana se ridica uleiul deasupra. Fierbinte, punem in borcane, le legam bine, apoi le fierbem la Bain-Marie timp de 40 de minute.
Zacusca de gogosari cu fasole boboloane se serveste pe paine.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii