Zacusca de macrou

Zacusca de macrou este foarte gustoasa. Aveti nevoie de 6 kg macrou curatat, 10 kg gogosari copti.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg macrou curatat
  • 10 kg gogosari copti
  • 3 kg morcovi fierti
  • 3 kg ceapa calita
  • 1
  • 5 l ulei
  • foi de dafin
  • sare si
  • piper.

Mod de preparare

Pentru zacusca de macrou, se dau prin masina de tocat, apoi amestecam cu pestele. Pestele se pune la fiert, intr-o cratita, cu 1 l de apa, 200 ml de otet, doua linguri de zahar, 200 ml de ulei, sare, boabe de mustar, foi de dafin si piper, apoi se fierbe la foc mic, pana scade apa. Se scurge, dupa care se aleg oasele mari si se da prin masina de doua ori. Punem toate ingredientele intr-o cratita mai mare si le fierbem pana se ridica uleiul deasupra. Punem la borcane, le capsam si le fierbem la Bain- Marie timp de o ora. Lasam la racit acoperit, pana a doua zi, apoi le dam la beci.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ciuperci cu piept de pui si telina

Pentru că ne place foarte mult salata de ciuperci și o repet la orice masă festivă, in diverse conbinatii. Am adăugat,...

Salata de ciuperci cu piept de pui si telina
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca