Pentru aceasta zacusca, gogosarii si vinetele se coc si se toaca marunt. Este foarte gustoasa.
Pentru zacusca de vinete cu gogosari, gogosarii si vinetele se coc si se toaca marunt, apoi rosiile se oparesc, se curata de pielite si se taie marunt. Ceapa se inmoaie in ulei, dupa care se adauga gogosarii, vinetele, rosiile si celelalte componente. Cand uleiul iese deasupra, zacusca este gata. Se toarna fierbinte in borcane incalzite, iar acestea se dau la cuptor legate cu celofan timp de jumatate de ora. Se stinge focul si se lasa pana a doua zi.
Zacusca de vinete cu gogosari se serveste pe paine.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii