Zacusca de vinete cu gogosari

Pentru aceasta zacusca, gogosarii si vinetele se coc si se toaca marunt. Este foarte gustoasa.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g rosii
  • 2 vinete mijlocii
  • 4 gogosari
  • o ceapa mare
  • 500 ml ulei
  • o lingura de zahar
  • sare
  • piper si
  • foi de dafin.

Mod de preparare

Pentru zacusca de vinete cu gogosari, gogosarii si vinetele se coc si se toaca marunt, apoi rosiile se oparesc, se curata de pielite si se taie marunt. Ceapa se inmoaie in ulei, dupa care se adauga gogosarii, vinetele, rosiile si celelalte componente. Cand uleiul iese deasupra, zacusca este gata. Se toarna fierbinte in borcane incalzite, iar acestea se dau la cuptor legate cu celofan timp de jumatate de ora. Se stinge focul si se lasa pana a doua zi.


Zacusca de vinete cu gogosari se serveste pe paine.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarella

Am vazut aceasta tarta la Corina (multumesc mult pentru reteta :*) acum foarte mult timp si am zis ca intr-o...

Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarella
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca