Zacusca dietettica se pune fierbinte in borcane si se capseaza, apoi se acopera si se lasa timp de 48 de ore.
Pentru zacusca dietetica, se pun pe fundul cratitei rosiile tocate fara pielita, ardeii, ceapa si usturoiul. Vinetele, curatate de coaja, taiate cubulete si oparite in apa cu sare, se scurg si se pun si ele peste rosii si ardei. Deasupra se adauga uleiul, sare, piper, patrunjel si cimbru. Se acopera cu un capac si se pun la cuptor sa fiarba pana se face ca o pasta, iar uleiul se ridica deasupra. Se pune fierbinte in borcane si se capseaza, apoi se acopera si se lasa timp de 48 de ore.
Zacusca dietetica se serveste pe paine.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii