Pentru zacusca Domnica va trebuie 1 kg morcovi, 4 cepe potrivite, 4 kg rosii facute bulion.
Pentru zacusca Domnica, in 250 ml de ulei, se caleste ceapa taiata cubulete si se adauga morcovii dati pe razatoare – este bine sa fie putin fierti, apoi se mai caleste cu morcovii, se adauga restul de ulei si gogosarii rupti in patru. Se lasa sa se inmoaie gogosarii fara sa se cojeasca, apoi se adauga bulionul, sare, piper, dafin si 100 g zahar. Se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se sterilizeaza.
Zacusca Domnica se serveste pe paine.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti