Zacusca gustoasa de morcov

Zacusca de morcov se pun in borcane, se sterilizeaza timp de treizeci de minute, apoi se tine in paturi pana a doua zi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 2 kg ardei kapia
  • 2 kg morcov
  • 1
  • 5 kg pastarnac
  • 2
  • 5 kg ceapa
  • 1
  • 5 – 2 l de ulei
  • 2 l de bulion
  • sare dupa gust
  • piper
  • foi de dafin si
  • 2 linguri de otet.

Mod de preparare

Pentru zacusca gustoasa de morcov, se coc, se curata si se dau prin masina de tocat, apoi se dau prin razatoare si se calesc in ulei, dupa care se toaca prin masina, se amesteca cu celelalte si se fierb pana se ridica uleiul deasupra. Se pun in borcane, se sterilizeaza timp de treizeci de minute, apoi se tin in paturi pana a doua zi.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca