Vinetele si gogosarii se curata si se toaca marunt. Se curata rosiile de coaja si se taie cubulete, iar ghebele se fierb. Dupa ce s-au racit, se taie
Vinetele si gogosarii se curata si se toaca marunt. Se curata rosiile de coaja si se taie cubulete, iar ghebele se fierb. Dupa ce s-au racit, se taie cubulete, morcovii se dau pe razatoare, iar ceapa se taie marunt. Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa, apoi ciupercile, morcovii si rosiile. Se calesc legumele, dupa care se adauga gogosarii si vinetele. Se pune sare, piper si se fierbe totul la foc mic, 4-5 ore. Cand este aproape gata se adauga bulionul. Se pune zacusca in borcane, se inchid ermetic si se tin intoarse cu
capul in jos, pentru sterilizare si se lasa asa pana dimineata.
Se mananca cu o paine moale de casa. Alte retete:
Mancare de mazare Friptura de vita la cuptor Placinta cu dovleac
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti