Aluat de placinta

Se amesteca faina, cu laptele, uleiul, oul si lingurita de amoniac. Se framanta coca bine si se imparte apoi in patru. Se itnind foile pe fundul unei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar lapte
  • 1 pahar ulei
  • 1 ou
  • 1 lingurita amoniac
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se amesteca faina, cu laptele, uleiul, oul si lingurita de amoniac. Se framanta coca bine si se imparte apoi in patru. Se itnind foile pe fundul unei tavi si se pun la copt.


Se pot umple cu crema sau umplutura de carne sau branza.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Prajitura cu visine

Chec pufos

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca