Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Intr-un castron se amesteca toate branzeturile, zahar, sare, coaja rasa de lamaie, vanilie, oua 4 buc; se amesteca bine totul, impreuna cu borcanelul cu iaurt(125g). Se unge tava cu pensula cu unt topit, se pun foi de placinta in asa fel incat sa cada peste laturile tavii, se adauga cateva linguri cu branza, deasupra stafide, se acopera cu alte foi de placinta, se ung cu unt,se pune din nou branza si se procedeaza la fel pana se termina branza.
La final,se aduna in interior foile de placinta care au stat pe margini,deasupra se pun alte doua foi,se rastoarna amestecul de smantana (3linguri) cu oul ramas apoi la cuptor la 170grade 30min sau pana se rumeneste.
Dupa ce s-a copt,se taie si se pudreaza;are un gust senzational,mancata calda!
Pofta buna!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii