Faina se framanta cu untul, smantana, putina sare, cele doua galbenusuri si plicul de zahar vanilat. Se desparte apoi aluatul in doua si se formeaza
Faina se framanta cu untul, smantana, putina sare, cele doua galbenusuri si plicul de zahar vanilat. Se desparte apoi aluatul in doua si se formeaza doua foi mai subtiri. La mijloc, se umplu foile cu branza de vaci sau mere si se baga tava la cuptor.
Placinta se serveste calda.
Alte retete de dulciuri:
Aluat frantuzesc
Tiramisu
Prajitura cu visine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii