Aluat de placinta

Aluatul de placinta cu mere, nuci sau branza de vaca este o reteta simpla. Ingredientele pentru reteta sunt: faina, zahar, oua.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar de apa cu faina
  • 1 pahar mic (de vin ) cu smantana
  • 1 ou intreg
  • 1 lingurita zahar pudra.

Mod de preparare

Aluatul de placinta cu mere, nuci sau branza de vaca se prepara asa: intr-un castron punem faina, iar la mijloc facem o adancitura. In adancitura punem un pahar mic cu smantana, 1 ou intreg si zaharul pudra. Framantam bine si rezulta un aluat consistent care trebuie pus la odihnit la rece, inainte de a-l folosi la placinta.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...