Aluat de placinta

Aluatul de placinta cu mere, nuci sau branza de vaca este o reteta simpla. Ingredientele pentru reteta sunt: faina, zahar, oua.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar de apa cu faina
  • 1 pahar mic (de vin ) cu smantana
  • 1 ou intreg
  • 1 lingurita zahar pudra.

Mod de preparare

Aluatul de placinta cu mere, nuci sau branza de vaca se prepara asa: intr-un castron punem faina, iar la mijloc facem o adancitura. In adancitura punem un pahar mic cu smantana, 1 ou intreg si zaharul pudra. Framantam bine si rezulta un aluat consistent care trebuie pus la odihnit la rece, inainte de a-l folosi la placinta.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa