Untul se amesteca impreuna cu iaurtul si sarea, dupa care se toarna in faina. Se incorporeaza bine cu degetele, pana ce aluatul devine dens, apoi se
Untul se amesteca impreuna cu iaurtul si sarea, dupa care se toarna in faina. Se incorporeaza bine cu degetele, pana ce aluatul devine dens, apoi se framanta si bine se lasa aproximativ 10 minute sa se odihneasca. Se imparte apoi in 6 boturi. Se intinde fiecare bot cat mai subtire cu sucitorul, iar peste el foaia obtinuta se pune umplutura de branza, carne sau mere. Se ruleaza strans, dupa care se unge fiecare rulou cu galbenus de ou. Toate cele 6 rulouri se asaza intr-o tava mare dupa care se introduc in cuptor, sa se coaca.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Placinta cu mere
Prajitura cu dovleac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii