Faina se amesteca cu zaharul pudra, untul taiat in bucatele, smantana sau laptele, galbenusurile, sare, coaja de lamaie si bicarbonatul sau praful de
Faina se amesteca cu zaharul pudra, untul taiat in bucatele, smantana sau laptele, galbenusurile, sare, coaja de lamaie si bicarbonatul sau praful de copt, stins cu zeama de lamaie sau cu rom. Se framanta bine, pana devine o coca neteda, nu prea moale. Se lasa sa se odihneasca aproximativ 2 ore.
Se intrebuinteaza la diferite preparate dulci.
Alte retete de dulciuri:
Aluat Prajituri simple Cozonac moldovenesc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii