Aluat pentru coltunasi

Faina se amesteca impreuna cu oul si putina apa. Se framanta bine coca, pana nu se mai lipeste de degete. Se intinde apoi pe o planseta presarata cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 1 ou
  • apa
  • sare

Mod de preparare

Faina se amesteca impreuna cu oul si putina apa. Se framanta bine coca, pana nu se mai lipeste de degete. Se intinde apoi pe o planseta presarata cu faina, o foaie subtire care se taie in patrate de 5-6 cm sau se decupeaza discuri cu un pahar sau cu o forma speciala

din tabla sau din material plastic. Se pune umplutura si se lipesc marginile, in forma de triunghi. Coltunasii obtinuti se fierb 10-15 minute in apa cu sare. Se pot adauga in coca, dupa preferinte 20-230 gr de ulei sau unt topit sau 50 gr cartofi fierti, dati prin razatoare.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute Placinta cu mere Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii