Pentru pateuri se amesteca faina, smantana, 60 gr unt si sarea si se prepara o coca. Restul de unt se foloseste la ungerea foii, care mai apoi se imp
Pentru pateuri se amesteca faina, smantana, 60 gr unt si sarea si se prepara o coca. Restul de unt se foloseste la ungerea foii, care mai apoi se impatureste si se pune la rece. Se repeta de doua ori operatia, dupa care se intinde o foaie de jumatate de cm grosime, care se umple cu compozitia dorita in pateuri.
Pentru rulada se amesteca toate ingredientele, se framanta bine si se pune la rece pentru cateva zeci de minute. Se umple rulada cu orice fel de umplutura.
Se servesc reci.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Chec pufos
Placinta de dovleac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa